Online időpont foglalás szünetel

Kedves vendégeink!

Sétarepüléshez online időpont foglalási rendszerünket a kialakult helyzet miatt jelenleg szüneteltetjük. Kérem érdeklődjön e-mailben vagy telefonon a lehetőségekről.

 

E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06-20-777-9106


 

Győri Aero Klub adománya

A Győri Aero Klub székeket, pihenőszékeket és asztalokat adományozott a Győri Váci Mihály Általános Iskola számára. A gyerekek már birtokba is vették a bútorokat.

 


 

Kiadó termek Győr szívében

Hosszú vagy rövid távra, alkalmakra kiadó termek, irodák. Győrben a belváros szívében a Városháza tér 3. szám alatt. Ez közvetlenül a vasútállomás és a buszpályaudvar mellett található. Az épületben igényes mellékhelyiség is található. Akár egy-egy alkalomra is kivehető vagy hosszútávú bérletbe. Ideális lehetőség nyelviskolák, autós iskolák vagy bármilyen oktatással foglalkozó cég részére. Az épületben akár irodáját is berendezheti. 

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 06-20-777-9106

 

1. Előadó terem

 16-20 fős foglalkozások megtartására alkalmas, mindennel felszerelve (kivetítő, vetítővászon, tábla, hangtechnika...) 

 

 

2. Tárgyaló

12-16 fős foglalkozások, megbeszélések megtartására alkalmas terem. Felszerelés: igény esetén TV. 

 

3. büfé

Az épületben egy kis büfé is található, amely alkalmassá teszi privát összejövetelek szervezésére

 

 4. iroda

Egy kisebb iroda is van az épületben, amely elsősorban hosszú távra kiadó. 

 


 

Junius 23-24.-ei hétvégén repülőcserkész tábort tartottunk, ahol az MTVA stábja is megjelent. Az elkészült filmet alább tekinthetitek meg, a tovább gombra kattintva pedig képeket láthattok a forgatásról:

 


Az MTVA filmet forgatott velünk

Tisztelt Klubtagok, Jelöltek és Címzettek!

Az egyesület székhelyén, azaz a Győr, Városház tér 3. szám alatt, jövő héten pénteken (2019 február 15.) 18.00 órakor és szombaton (2019 február 16.) délelőtt 9.00 órakor elméleti oktatás lesz!

A repülőelmélet előadásokra, a kezdő és haladó növendékeken túl, várunk minden tudását felfrissíteni vagy bővíteni vágyó érdeklődőt!

  • Téma: Aerodinamika
  • Előadó: Nebehaj Balázs

A péntek klubnap is egyben büfével, továbbá lehetőség van az elmaradt fizetnivalók rendezésére (pl. klubtagdíj, repülési díj, üzembehelyezési díj, szállásdíj, stb…)

Az oktatási témakörökről időpontokról honlapunkon, e-mailben és a facebook-on fogtok tudni informálódni.

 


 

Nagyon érdekes videó került fel a youtube-ra a vontatásos felszállási módozat kapcsán. Az anyag Győrben készült, Fehér László töltötte fel 2013. Az elején olvasható:

Készült az MHS Győri Repülő Klub kollektívája közreműködésével 1961-ben

57 évvel ezelött készült a felvétel és az elhangzó szabályok, tippek máig tökéletesen akkurátusak és helytállóak. 

 

 

A 2014-ben alakult győri repülő cserkészcsoport országosan egyedülálló közösség. Sőt, ehhez hasonló szakág a folyók városán kívül csak Angliában működik a kontinensen.

A kisalföld.hu teljes cikkét itt találja.

 Nem tudja mivel lepje meg szeretteit karácsonyra? Van egy remek tippünk! A repülés felejthetetlen élménye a behavazott Győr, Pannonhalma, Bakony vagy szigetköz fölött. Jól hangzik ugye?! Sétarepülés 2 vagy 4 személyes kisgéppel (1 vagy 3 utas számára), vagy ha több izgalomra vágyik válassza a vitorlázórepülést vagy a motoros sárkányrepülést. 

Elérhető útvonalak és árak itt: Sétarepülési ajánlatok

Személyre szabott ajánlatok kapcsán keress minket az alábbi elérhetőségeken:

E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06-20-777-9106

Az idei szezon a végéhez közeledik, de október második hétvégéje mégis remek hangulatban telt Péren. A Győri Aero Klub vitorlázórepülő pilótái és növendékei különleges üzemnapot tartottak.

"Ezúttal hanyagoltuk a jő öreg csörlő aggregátort és helyette motoros repülőgéppel vontatva szálltunk fel. A motoros gép farok részén elhelyezett kampóra hosszú kötelet akasztunk, a másik végét pedig a vitorlázógép orr részén elhelyezett biztonsági kioldószerkezetbe akasztjuk be. A vitorlázógép pilótájának pontosan kell követnie a vontató gépet, majd a kívánt helyen/magasságban leold és önállóan folytatja repülését. Az előnye ennek az indítási módnak, hogy tetszőleges magasságba vagy helyre lehet így vontatni a gépet, akár közvetlenül az emelőáramlat fölé."

A vontatást az Albatrosz Repülő Egyesület pilótái végezték, akik a börgöndi repülőtérről érkeztek hozzánk. Köszönjük szépen a közreműködést kedves kollégák ;)  

 

Kapcsolodó

Keresés

Kapcsolat

Telephely:     9099 Pér, Repülõtér

Klubhelyiség: 9021 Gyõr, Városház tér 3.

E-mail: info@aeroclub-gyor.hu

Telefon: 06-20-777-9106

Adószám: 19113832-2-08

JSN Metro template designed by JoomlaShine.com