Sétarepülés ajánlatok motoros kisgéppel

Élményrepülés a péri tavak érintésével

"Iskolakör" repülése a péri tavak érintésével . A repülés időtartama kb. 6-8 perc. A lenti ár három fős repülésre vonatkozik. A repülőgépek minden esetben úgy indulnak, mintha teljes utaslétszámmal repülnének. Ezért az utasonkénti árak teljes gép esetén értendők.
*9.000 Ft/fő
10.000 Ft/fő
győr a levegőből

Sétarepülés Győr fölött

Sétarepülés Pér - Győr (városnézés) - Pér útvonalon. A repülés időtartama kb. 15 perc. A lenti ár három fős repülésre vonakozik. A repülőgépek minden esetben úgy indulnak, mintha teljes utaslétszámmal repülnének. Ezért az utasonkénti árak teljes gép esetén értendők.
*12.000 Ft/fő
18.000 Ft/fő

Pannonhalma és Győr sétarepülés 

Nézze meg a páratlan pannonhalmi apátságot a levegőböl. Útvonal: Pér - Pannonhalma - Győr (városnézés) – Pér. A repülés időtartama kb. 20 perc. A lenti ár három fős repülésre vonakozik. A repülőgépek minden esetben úgy indulnak, mintha teljes utaslétszámmal repülnének. Ezért az utasonkénti árak teljes gép esetén értendők.
*15.000 Ft/fő
25.000 Ft/fő

Pannonhalma és Csesznek sétarepülés

Sétarepülés Csesznaki vár és a Pannonhalmi apátság fölött. Útvonal: Pér - Pannonhalma - Csesznek – Pér. A repülés időtartama kb. 30 perc. A lenti ár három fős repülésre vonakozik. A repülőgépek minden esetben úgy indulnak, mintha teljes utaslétszámmal repülnének. Ezért az utasonkénti árak teljes gép esetén értendők.
*19.000 Ft/fő
30.000 Ft/fő

Kis SZIGETKÖZ túra a levegőből 

Nézze meg a szigetköz rejtelmes vidékét a magasból. Sétarepülés Pér – Győr (Nyugat) – Vámosszabadi  – Ásványráró – Lipót – Mecsér  – Győr (Észak) - Pér útvonalon. A repülés időtartama kb. 35 perc. Az utasonkénti árak teljes gép esetén értendők, 3 utas esetén.
*24.000 Ft/fő
33.000 Ft/fő

Nagy SZIGETKÖZ túra

Nézze meg a szigetköz rejtelmes vidékét a magasból. Sétarepülés Vének- Vámosszabadi – Ásványráró – Dunakiliti – Rajka – Mosonmagyaróvár – Kimle – Mecsér – Győrzámoly – Győr – Pér útvonalon. A repülés időtartama kb. 45 perc. A lenti ár három fős repülésre vonakozik. A repülőgépek minden esetben úgy indulnak, mintha teljes utaslétszámmal repülnének. Ezért az utasonkénti árak teljes gép esetén értendők.
*30.000 Ft/fő
42.000 Ft/fő

BAKONYI sétarepülés

A Bakony csodás hegyei a magasból. Sétarepülés Pér – Pannonhalma – Csesznek – Zirc – Csókakő – Mór – Kisbér- Pér útvonalon. A repülés időtartama kb. 50 perc. A lenti ár három fős repülésre vonakozik. A repülőgépek minden esetben úgy indulnak, mintha teljes utaslétszámmal repülnének. Ezért az utasonkénti árak teljes gép esetén értendők.
*34.000 Ft/fő
47.000 Ft/fő

Sétarepülés szabadon választható útvonalon

Lehetőség van előre megválasztott útvonalon sétarepülni . A repülés időtartama minimum 15 perc. 1 fő esetén 15 percenként 20.000 Ft, 3 fő esetén 15 percenként 12.000 Ft/fő.
*12.000 Ft/fő
20.000 Ft/fő

 

    *A repülőgépek minden esetben úgy indulnak, mintha teljes utaslétszámmal repülnének.
Ezért az utasonkénti árak teljes gép esetén értendők. További információ...

Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről

 

A(z) Győri Aero Klub Egyesület (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 9099 Pér, Repülõtér
Az adatkezelő elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-20-777-9106

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás, online megkeresés marketing célllal.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A Győri Aero Klub Egyesület kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 4 éven belül törlésre kerülnek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. A Szolgáltató adatkezelésére a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) irányadó. Az adatszolgáltatás önkéntes.
Az adatkezelés célja a megbízási szerződésben foglalt, Adatkezelő által vállalt szolgáltatások és kötelezettségek teljesítése, jogok érvényesítése, az ügyfél, azonosítása, az Ügyféllel való kapcsolattartás és kommunikáció.

További személyes adatok kezelése törvényi felhatalmazáson alapulhat, amelynek célja jogszabályi kötelezettségek teljesítése.

Vitorlázórepülés ajánlatok

Élményrepülés

Megtapasztalhatod a vitorlázórepülés izgalmas világát. Ha érzel magadban elég bátorságot akár a gép vezetését is kipróbálhatod teljes biztonságban.  Iskolakör repülése Pér felett kétüléses vitorlázógéppel Típusok: KA-7, Is-28B2 Repülési idő: 4-10 perc. Amennyiben ezt az időtartamot kevesled időjárás függvényében lehetőség van hosszabb repülésre is percdíj alapon.
10.000 Ft/fő
12.000 Ft/fő

Vitorlázó Termikrepülés

Ha ki szeretnéd próbálni, mi is valójában a vitorlázórepülés. Csörlő vagy vontatásos indítás után a pilóta megkeresi az első emelőáramlatot ahol körözéssel a magasba emelkedik. Jó idő esetén így órákat lehet a levegőben maradni és több száz kilométer távolságot megtenni.  Típusok:KA-7, Is-28B2 **Az ár 15 perc repülési idő esetén érvényes. Termik fogás esetén minden további perc 200 Ft + ÁFA
25.400 Ft/fő**
40.000 Ft/fő

Sétarepülés ajánlatok motoros sárkányrepülővel

Sétarepülés tetszőleges útvonalon motoros sárkánnyal

Lehetőség van sétarepülésre motoros sárkányrepülővel is. Az utvonal és az időtartam megegyezés tárgyát képezi, az ár 10 perc repülésre és 1 utasra vanatkozik.
10.000 Ft/fő/10perc
12.000 Ft/fő/10perc

Tandemugrás ajánlatok inaktív

Tandem ugrás, ejtőernyős ugrás

 

Jogszabályi háttér változása miatt jelenleg a tandem ugrások értékesítése szünetel.

Kapcsolat

Telephely:     9099 Pér, Repülõtér

Klubhelyiség: 9021 Gyõr, Városház tér 3.

E-mail: info@aeroclub-gyor.hu

Telefon: 06-20-777-9106

Adószám: 19113832-2-08

JSN Metro template designed by JoomlaShine.com